VidaCaixa rep el seu quart premi com a millor gestora de fons

Estem molt orgullosos d’explicar-vos que… VidaCaixa ha tornat a rebre un premi com a millor gestora de fons de pensions d’Espanya! En aquesta ocasió, un jurat integrat per l’equip d’AllFunds Bank, en una trobada organitzada pel diari Expansión, ha estat qui ha reconegut els bons resultats que la nostra gestora de fons de pensions està aconseguint per a tots els seus partícips i que es deuen a una gestió activa i discrecional de les inversions, en base a les decisions dels comitès d’inversió i d’assignació d’actius de l’equip de gestors.

Tal com va comentar Ernesto Moreno, Sotsdirector General d’Inversions de VidaCaixa: “En l’actual entorn de tipus d’interès en mínims històrics, la gestió activa i diversificada és cada cop més necessària, però sempre pensant en l’obtenció de rendibilitats consistents a llarg termini i amb un risc controlat. El nostre objectiu és assessorar els nostres clients per oferir-los la solució a les seves necessitats, pensant en el seu futur i la generació d’ingressos per a aquesta etapa”.

Les claus dels bons resultats que hem aconseguit es troben en la diversificació de les carteres, el model d’assessorament constant als nostres clients –especialment en els moments de volatilitat dels mercats, per preservar el capital– i en l’oferta de solucions que optimitzen el binomi rendibilitat-risc en el mitjà i llarg termini.

Precisament per això, destaquen els plans de la Gamma Destí, que disposen d’una assignació racional del risc al llarg del temps. També els plans de la Gamma Elecció, amb una distribució dels actius de la cartera d’acord amb la visió de la gestora sobre l’evolució dels mercats financers.

A més d’aquest reconeixement, el jurat va destacar els resultats assolits per dos fons de VidaCaixa, un dels quals va ser premiat.

Pensions Caixa 128, Millor Fons de Pensions de Renda Fixa Global

Aquest fons inverteix en actius de renda fixa, amb un objectiu de rendibilitat consistent i estable en el llarg termini. La cartera actualment està centrada en actius de renda fixa pública espanyola, així com de deute emès per alguna de les comunitats autònomes amb millor qualificació creditícia. Es tracta d’un pla conservador i adequat per a partícips la data de jubilació dels quals estigui situada al voltant de 10 anys.

PlanCaixa Borsa Internacional, finalista en la categoria de Millor Fons de Pensions de Renda Variable Global

Amb una inversió 100% en renda variable internacional, aquest pla de pensions permet disposar d’una inversió per a la jubilació en renda variable global, amb una cartera diversificada tant en zones geogràfiques com en sectors.

Al llarg de la seva trajectòria, VidaCaixa ha rebut anteriorment tres premis més a la millor gestora i més d’una vintena de mencions a alguns dels seus fons per les rendibilitats aconseguides per als seus més d’1,9 milions de partícips.

 

També t’interessarà llegir:

https://www.tuproyectodevida.es/ca/el-millor-fons-de-pensions-despanya/

Hi ha hagut un error, intenta-de nou
Pregunta als nostres experts

Els teus comentaris seran publicats una vegada siguin validats pel nostre equip