Tu privacidad es importante para nosotros

VidaCaixa utiliza cookies propias y de terceros para analizar tu navegación con fines estadísticos, de personalización (ej., idioma) y para mostrarte publicidad personalizada a partir de un perfil elaborado en base a tu navegación (ej., páginas visitas). Pulsa para tener más información o para configurar o rechazar su uso. También puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar y seguir navegando".

Informació legal sobre VidaCaixa

La titularitat d’aquesta pàgina web és de VidaCaixa, S.A.U, d’Assegurances i Reassegurances, amb domicili social a Paseo de la Castellana 51, planta 1ª, 28046 Madrid (Espanya), amb NIF A58333261, i inscrita en el RM de Madrid, tom 36790, foli 50, full M-658924.

VidaCaixa, és una entitat subjecta al règim legal establert per a les entitats asseguradores, l’entitat gestora de fons de pensions supervisada per Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP).

Així mateix, VidaCaixa és soci promotor de les entitats de previsió social voluntària GeroCaixa EPSV, GeroCaixa PIME EPSV i GeroCaixa PRIVADA PENSIONS EPSV i entitat encarregada de la gestió del patrimoni afecte als plans de previsió integrats en les esmentades entitats de previsió social voluntària.