La teva privacitat és important per a nosaltres

VidaCaixa utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar la teva navegació amb finalitats estadístiques, de personalització (ex., idioma) i per mostrar publicitat personalitzada a partir d'un perfil elaborat en base a la teva navegació (ex., pàgines visitades). Fes clic per tenir més informació o per configurar o rebutjar el seu ús. També pots acceptar totes les cookies fent clic al botó "Acceptar i seguir navegant".

Informació legal sobre VidaCaixa

La titularitat d’aquesta pàgina web és de VidaCaixa, S.A.U, d’Assegurances i Reassegurances, amb domicili social a Paseo de la Castellana 51, planta 1ª, 28046 Madrid (Espanya), amb NIF A58333261, i inscrita en el RM de Madrid, tom 36790, foli 50, full M-658924.

VidaCaixa, és una entitat subjecta al règim legal establert per a les entitats asseguradores, l’entitat gestora de fons de pensions supervisada per Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP).

Així mateix, VidaCaixa és soci promotor de les entitats de previsió social voluntària GeroCaixa EPSV, GeroCaixa PIME EPSV i GeroCaixa PRIVADA PENSIONS EPSV i entitat encarregada de la gestió del patrimoni afecte als plans de previsió integrats en les esmentades entitats de previsió social voluntària.